Шеик Жозе бин Мурињо од Манчестера!

Трећа сезона у хотелу са пет звездица! Живот на високој нози стартега Црвених ђавола од 700 евра за дан.

Фудбал 11.10.2018 | 22:30
Шеик Жозе бин Мурињо од Манчестера!
Жозе Мурињо с поносом истиче како је син рудара и како је до успеха са Портом био нико и ништа са празним џеповима. Како цени сваки динар који заради...

А онда, неколико година касније са страница британских медија, у овом случају Дејли мејла стиже информација која ће сигурно многе у Србији наљутити.

Јер шта речи, а не заплакати када се зна да само један дан Португалчевог живота у апартману хотела "Лоури" у Манчестеру кошта скоро 700 евра! Али још горе је када се зна да је он тамо већ трећу сезону, то јест од како је преузео клупу Црвених ђавола. Кад се све срачуна, износ је суманут - 560.000 евра за 800 и нешто дана битисања "под светлом пет звездица".

Португалац је наиме оптирао да остане у апартману, уместо да изнајмљује кућу у Манчестеру пошто је углавном сам јер су му супруга, ћерка и син остали у Лондону у породичној кући. Његов избор, али је у питању ипак лова од које се леди крв у жилама. Иначе, Јунајтед често користи услуге тог хотела и уобичајено је да играчи тамо проведу прво време када потпишу за клуб, да би се касније преселили у кућу коју одаберу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар