Šeik Žoze bin Murinjo od Mančestera!

Treća sezona u hotelu sa pet zvezdica! Život na visokoj nozi startega Crvenih đavola od 700 evra za dan.

Fudbal 11.10.2018 | 22:30
Šeik Žoze bin Murinjo od Mančestera!
Žoze Murinjo s ponosom ističe kako je sin rudara i kako je do uspeha sa Portom bio niko i ništa sa praznim džepovima. Kako ceni svaki dinar koji zaradi...

A onda, nekoliko godina kasnije sa stranica britanskih medija, u ovom slučaju Dejli mejla stiže informacija koja će sigurno mnoge u Srbiji naljutiti.

Jer šta reči, a ne zaplakati kada se zna da samo jedan dan Portugalčevog života u apartmanu hotela "Louri" u Mančesteru košta skoro 700 evra! Ali još gore je kada se zna da je on tamo već treću sezonu, to jest od kako je preuzeo klupu Crvenih đavola. Kad se sve sračuna, iznos je sumanut - 560.000 evra za 800 i nešto dana bitisanja "pod svetlom pet zvezdica".

Portugalac je naime optirao da ostane u apartmanu, umesto da iznajmljuje kuću u Mančesteru pošto je uglavnom sam jer su mu supruga, ćerka i sin ostali u Londonu u porodičnoj kući. Njegov izbor, ali je u pitanju ipak lova od koje se ledi krv u žilama. Inače, Junajted često koristi usluge tog hotela i uobičajeno je da igrači tamo provedu prvo vreme kada potpišu za klub, da bi se kasnije preselili u kuću koju odaberu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Shutterstock

Komentari / 0

Ostavite komentar