Штутгарт има новог тренера!

Коркут очекивано добио отказ. . .

Фудбал 10.10.2018 | 11:15
Штутгарт има новог тренера!
Било је само питање дана када ће Штутгарт сменити Тајфуна Коркута. Тријумф над Вердером пре десетак дана представљао је неку врсту вештачког дисања, али онда је дошао нови пораз у Хановеру и Швабе су склизнуле на последње место. Управа клуба донела је одлуку - с Коркутом завршавамо сарадњу до је време. А бољи моменат није могао да се догоди. Репрезентативна пауза и лепа прилика за новог тренера да се упозна са екипом, па чак и утренира неке детаље пред наставак борбе за опстанак. 

Како јавља Билд на клупу славног клуба, петоструког шампиона Немачке, сешће Маркус Вајнцерл који је већ 15 месеци без посла, откако је напустио Шалке. Штутгарт је једном већ покушао да ангажује овог 43-годишњег стручњака, када је одлазио Ханес Волф, али Вајнцерл је тада и даље био под уговор са тимом из Гелзенкирхена, те се идеја изјаловила. Сада су се коцкице коцкице посложиле, па ће тренинге Шваба већ од уторка водити нови тренер.  

Маркус Вајнцерл почео је у Регензбургу, име је стекао водечи Аугзбург, с којим је изашао чак у Европу, а онда када све то требало да наплати у Шалкеу се није најбоље снашао и брзо је отпуштен. Са Штутгартом је сада практично на новом почетку...

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Е

10.10.2018 12:14

и ФСС је потребан нови тренер.

ОДГОВОРИТЕ