Štutgart ima novog trenera!

Korkut očekivano dobio otkaz. . .

Fudbal 10.10.2018 | 11:15
Štutgart ima novog trenera!
Bilo je samo pitanje dana kada će Štutgart smeniti Tajfuna Korkuta. Trijumf nad Verderom pre desetak dana predstavljao je neku vrstu veštačkog disanja, ali onda je došao novi poraz u Hanoveru i Švabe su skliznule na poslednje mesto. Uprava kluba donela je odluku - s Korkutom završavamo saradnju do je vreme. A bolji momenat nije mogao da se dogodi. Reprezentativna pauza i lepa prilika za novog trenera da se upozna sa ekipom, pa čak i utrenira neke detalje pred nastavak borbe za opstanak. 

Kako javlja Bild na klupu slavnog kluba, petostrukog šampiona Nemačke, sešće Markus Vajncerl koji je već 15 meseci bez posla, otkako je napustio Šalke. Štutgart je jednom već pokušao da angažuje ovog 43-godišnjeg stručnjaka, kada je odlazio Hanes Volf, ali Vajncerl je tada i dalje bio pod ugovor sa timom iz Gelzenkirhena, te se ideja izjalovila. Sada su se kockice kockice posložile, pa će treninge Švaba već od utorka voditi novi trener.  

Markus Vajncerl počeo je u Regenzburgu, ime je stekao vodeči Augzburg, s kojim je izašao čak u Evropu, a onda kada sve to trebalo da naplati u Šalkeu se nije najbolje snašao i brzo je otpušten. Sa Štutgartom je sada praktično na novom početku...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

E

10.10.2018 12:14

i FSS je potreban novi trener.

ODGOVORITE