Добре вијести за Партизан - Тошић ускоро на терену!

Фудбалер Партизана Зоран Тошић требало да би да се врати на терен за неколико недеља, саопштили су црно-бели.  "Бамби" близу повратка на терен.  Крилни играч Партизана у Немачкој је обавио последњу контролу након августовске операције колена.

Фудбал 10.10.2018 | 20:00
Добре вијести за Партизан - Тошић ускоро на терену!
Тошић се повредио у првом колу Супер лиге Србије против Рудара у Сурдулици, а оперисан је почетком августа у Немачкој.

"Повреда колена је била теже природе, приметан је минимални оток и с физикалном медицином и терапијом, можемо се надати брзом повратку на терен, за неколико недеља", рекао је клупски лекар Илија Росић.

Тошић је у пратњи доктора Росића био у клиници у Аугсбургу ради последње контроле после операције колена. Доктор Урлих Бенеш је, како су навели црно-бели, задовољан током опоравка.

Када је Зоран "Бамби" Тошић (31) оперисан 8. августа на чувеној клиници у Аугзбургу, прогноза је била да ће паузирати два и по месеца.

Након контроле код доктора Улриха Бениша, обављене два месеца касније, чини се да ће време прогнозираног повратка на терен првотимца Партизана бити "испоштовано".

Лекар црно-белих Илија Росић, који је такође био у Немачкој, пренео је да је његов колега Бениш задовољан током опоравка.

"С обзиром на то да је повреда колена била теже природе, тренутно је приметан минималан оток. Уз терапије и вежбе са физикалном медицином и рехабилитацијом, можемо се надати брзом повратку Тошића на терен, за неколико недеља", изјавио је Росић.

Некадашњи репрезентативац Србије летос је наступио на само две званичне утакмице, против Рудара из Пљеваља у квалификацијама за Лигу Европе и против Радника у првом колу домаћег првенства.

Затим је због повреде менискуса паузирао петнаестак дана, а у том периоду је одлучено да проблем који је осећао буде отклоњен хируршком интервенцијом.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар