Dobre vijesti za Partizan - Tošić uskoro na terenu!

Fudbaler Partizana Zoran Tošić trebalo da bi da se vrati na teren za nekoliko nedelja, saopštili su crno-beli.  "Bambi" blizu povratka na teren.  Krilni igrač Partizana u Nemačkoj je obavio poslednju kontrolu nakon avgustovske operacije kolena.

Fudbal 10.10.2018 | 20:00
Dobre vijesti za Partizan - Tošić uskoro na terenu!
Tošić se povredio u prvom kolu Super lige Srbije protiv Rudara u Surdulici, a operisan je početkom avgusta u Nemačkoj.

"Povreda kolena je bila teže prirode, primetan je minimalni otok i s fizikalnom medicinom i terapijom, možemo se nadati brzom povratku na teren, za nekoliko nedelja", rekao je klupski lekar Ilija Rosić.

Tošić je u pratnji doktora Rosića bio u klinici u Augsburgu radi poslednje kontrole posle operacije kolena. Doktor Urlih Beneš je, kako su naveli crno-beli, zadovoljan tokom oporavka.

Kada je Zoran "Bambi" Tošić (31) operisan 8. avgusta na čuvenoj klinici u Augzburgu, prognoza je bila da će pauzirati dva i po meseca.

Nakon kontrole kod doktora Ulriha Beniša, obavljene dva meseca kasnije, čini se da će vreme prognoziranog povratka na teren prvotimca Partizana biti "ispoštovano".

Lekar crno-belih Ilija Rosić, koji je takođe bio u Nemačkoj, preneo je da je njegov kolega Beniš zadovoljan tokom oporavka.

"S obzirom na to da je povreda kolena bila teže prirode, trenutno je primetan minimalan otok. Uz terapije i vežbe sa fizikalnom medicinom i rehabilitacijom, možemo se nadati brzom povratku Tošića na teren, za nekoliko nedelja", izjavio je Rosić.

Nekadašnji reprezentativac Srbije letos je nastupio na samo dve zvanične utakmice, protiv Rudara iz Pljevalja u kvalifikacijama za Ligu Evrope i protiv Radnika u prvom kolu domaćeg prvenstva.

Zatim je zbog povrede meniskusa pauzirao petnaestak dana, a u tom periodu je odlučeno da problem koji je osećao bude otklonjen hirurškom intervencijom.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar