Шехић и Тодоровић: Нема опуштања против Турске!

Репрезентације БиХ започела је припреме за мечеве против Турске и Сјеверне Ирске, а голман "змајева", Ибрахим Шехић, који наступа у Турској, очекује одличну атмосферу на стадиону у Ризеу и мотивисаног противника.

Фудбал 10.10.2018 | 08:15
Шехић и Тодоровић: Нема опуштања против Турске!
"У Ризеу нас очекује пун стадион и добра атмосфера. Вјерујем да ће Турци дати прилику играчима из домаћег првенства који ће сигурно бити јако мотивисани. Очекује нас тешка утакмица", изјавио је Шехић.

Сматра да ће и у селекцији БиХ неки играчи добити прилику за игру, али да ће приступ свакако бити озбиљан.

"Вјерујем да ће селектор дати прилику неким играчима да се докажу и уклопе у селекторов систем игре, а они ће сигурно бити мотивисани да покажу колико могу. Очекујем озбиљну утакмицу за коју се морамо добро припремити", додао је Шехић.

У селекцији БиХ један од стандардних играча постао је Дарко Тодоровић, који се нада та ће тако остати и у будућности. Тодоровић је подсјетио да је селекција БиХ савладала Сјеверну Ирску у првом мечу Лиге нација, али да игра бх. тима није била најбоља.

"Драго ми је што сам стандардан репрезентативац и надам се да ће тако остати. Знамо како смо одиграли прву утакмицу против Сјеверне Ирске и шта морамо поправити, али најважније је да смо побиједили. Надам се побједи и у другом мечу. Против Турске такође морамо играти озбиљно и покушати побиједити", нагласио је Тодоровић.

Репезентација БиХ ће данас отпутовати у Турску, гдје ће у четвртак, 11. октобра на стадиону "Ризе Шехир" у Ризеу играти пријатељски меч против домаће селекције.

Утакмица Лиге нација против Сјеверне Ирске на распореду је у понедјељак, 15. октобра на стадиону "Грбавица" од 20.45 сати.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар