Руски дивљаци пребили и водитеља!

Кокорин и Мамаев брутално пребили и телевизијског водитеља.

Фудбал 10.10.2018 | 16:00
Руски дивљаци пребили и водитеља!
Напад руских фудбалских репрезентативаца на политичара Дениса Пака, у једном ресторану није једни који су Александар Кокорин и Павел Мамаев направили тог дана.

Наиме, двојица подивљалих фудбалера, пре него што су дошла у сукоб са директором Министарства индустрије и трговине, испред ресторана су брутално претукли телевизијског водитеља Виталија Соловчука.

Кокорин и Мамаев су се прво расправљали са Соловчуком, а онда су почели да га бију. Деловало је да ће телевизијски водитељ успети да побегне разураленим фудбалерима и њиховим пријатељима, међу којима је била и једна девојка, али није.

Кокорин и Мамаев више неће играти за репрезентацију Русије, по налогу министра за спорта Павела Колобкова, а Мамаев је вероватно завршио и са његовим клубом Краснодаром, који је у међувремену саопштио да ће раскинути уговор.

Кокорин има 27 година, члан је Зенита, а до сада је уписао 28 утакмица за репрезентацију и постигао је 12 голова. Мамаев је у септембру напунио 30 година, игра за Краснодар, док је за Русију уписао 15 утакмица. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар