Ruski divljaci prebili i voditelja!

Kokorin i Mamaev brutalno prebili i televizijskog voditelja.

Fudbal 10.10.2018 | 16:00
Ruski divljaci prebili i voditelja!
Napad ruskih fudbalskih reprezentativaca na političara Denisa Paka, u jednom restoranu nije jedni koji su Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev napravili tog dana.

Naime, dvojica podivljalih fudbalera, pre nego što su došla u sukob sa direktorom Ministarstva industrije i trgovine, ispred restorana su brutalno pretukli televizijskog voditelja Vitalija Solovčuka.

Kokorin i Mamaev su se prvo raspravljali sa Solovčukom, a onda su počeli da ga biju. Delovalo je da će televizijski voditelj uspeti da pobegne razuralenim fudbalerima i njihovim prijateljima, među kojima je bila i jedna devojka, ali nije.

Kokorin i Mamaev više neće igrati za reprezentaciju Rusije, po nalogu ministra za sporta Pavela Kolobkova, a Mamaev je verovatno završio i sa njegovim klubom Krasnodarom, koji je u međuvremenu saopštio da će raskinuti ugovor.

Kokorin ima 27 godina, član je Zenita, a do sada je upisao 28 utakmica za reprezentaciju i postigao je 12 golova. Mamaev je u septembru napunio 30 godina, igra za Krasnodar, dok je za Rusiju upisao 15 utakmica. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar