Азар: Реал Мадрид је најбољи клуб на свијету!

Чека ме тешка одлука.  Фудбалер Челсија Еден Азар рекао је да је растрзан између потписивања новог уговора са лондонским клубом и преласка у Реал Мадрид.

Фудбал 10.10.2018 | 18:00
Азар: Реал Мадрид је најбољи клуб на свијету!
Азару за две године истиче уговор са Челсијем, али су медији овог лета у више наврата наводили да ће прећи у Реал. Он је у јулу по завршетку Светског првенства у Русији рекао да је "можда време за нешто ново", после шест година на Стамфорд Бриџу.

Азар је ове сезоне већ постигао седам голова, више него неки клубови укупно, што можете видети и на илустрацији горе.

"Не желим да кажем: 'Да, потписаћу нови уговор', а да га на крају не потпишем. Желим оно што је добро за мене, али и желим оно што је добро за клуб, пошто ми је клуб дао све. Видећемо. Понекад се пробудим и помислим да желим да одем. Понекад пожелим да останем. Одлука је тешка. То је моја будућност", рекао је Азар, а пренео "ББЦ". 

Белгијски репрезентазивац рекао је да има још један велики трансфер пре него што заврши каријеру, а Реал Мадрид је описао као "најбољи клуб на свету". 

"Због тога сам после Светског првенства рекао да мислим да је време за промену, пошто сам сјајно одиграо турнир. Тренутно играм добар фудбал. Реал Мадрид је најбољи клуб на свету. Не желим да лажем, о томе сам сањао као дечак. Сањао сам о том клубу. Видећемо. Не желим свакодневно да причам о томе, немам времена. Али, ускоро ћемо причати о мојој будућности", навео је Азар.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар