Azar: Real Madrid je najbolji klub na svijetu!

Čeka me teška odluka.  Fudbaler Čelsija Eden Azar rekao je da je rastrzan između potpisivanja novog ugovora sa londonskim klubom i prelaska u Real Madrid.

Fudbal 10.10.2018 | 18:00
Azar: Real Madrid je najbolji klub na svijetu!
Azaru za dve godine ističe ugovor sa Čelsijem, ali su mediji ovog leta u više navrata navodili da će preći u Real. On je u julu po završetku Svetskog prvenstva u Rusiji rekao da je "možda vreme za nešto novo", posle šest godina na Stamford Bridžu.

Azar je ove sezone već postigao sedam golova, više nego neki klubovi ukupno, što možete videti i na ilustraciji gore.

"Ne želim da kažem: 'Da, potpisaću novi ugovor', a da ga na kraju ne potpišem. Želim ono što je dobro za mene, ali i želim ono što je dobro za klub, pošto mi je klub dao sve. Videćemo. Ponekad se probudim i pomislim da želim da odem. Ponekad poželim da ostanem. Odluka je teška. To je moja budućnost", rekao je Azar, a preneo "BBC". 

Belgijski reprezentazivac rekao je da ima još jedan veliki transfer pre nego što završi karijeru, a Real Madrid je opisao kao "najbolji klub na svetu". 

"Zbog toga sam posle Svetskog prvenstva rekao da mislim da je vreme za promenu, pošto sam sjajno odigrao turnir. Trenutno igram dobar fudbal. Real Madrid je najbolji klub na svetu. Ne želim da lažem, o tome sam sanjao kao dečak. Sanjao sam o tom klubu. Videćemo. Ne želim svakodnevno da pričam o tome, nemam vremena. Ali, uskoro ćemo pričati o mojoj budućnosti", naveo je Azar.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar