Кира Најтли напала Кејт Мидлтон

Глумица Кира Најтли је у есеју под насловом "Слабији пол" напала војвоткињу Кејт Мидлтон. Тврди како Кејт представља погрешну слику о женама у јавности и при томе мисли на ситуацију у којој је Кејт потпуно сређена изашла из болнице само неколико сати након трећег порођаја.

Забава 09.10.2018 | 10:50
Кира Најтли напала Кејт Мидлтон
Њен есеј је објављен у збирци "Феминисткиње не носе розе (и друге лажи)".

"Изашла је из болнице само седам сати након порођаја, са шминком на лицу и у високим петама. Показала се онако како је свет желео да је види", написала је глумица која је своју ћерку родила дан пре него што је Кејт родила принцезу Шарлот. Смета јој што на овај начин Кејт даје лажну слику у јавности о женама које су се тек породиле.

"Само ти скривај наш бол, наша раздерана тела, груди из којих цури млеко, подивљале хормоне. Изгледај предивно, буди дотерана, не показуј своје битке, Кејт. Седам сати након што си се борила на живот и смрт, седам сати након што ти се тело располовило и нови живот је изашао из тебе у крви и врисци. Не показуј. Не говори. Стој тамо са својом кћеркицом и позирај чопору мушких фотографа", оштра је била глумица према Кејт Мидлтон.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

херцеговац

09.10.2018 15:35

А на чијој страни је Станија?? Не знам како вам је пало на памет да објавите овако важну вијест без тако битног детаља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кира

12.10.2018 21:16

Скроз си у праву.

ОДГОВОРИТЕ