Kira Najtli napala Kejt Midlton

Glumica Kira Najtli je u eseju pod naslovom "Slabiji pol" napala vojvotkinju Kejt Midlton. Tvrdi kako Kejt predstavlja pogrešnu sliku o ženama u javnosti i pri tome misli na situaciju u kojoj je Kejt potpuno sređena izašla iz bolnice samo nekoliko sati nakon trećeg porođaja.

Zabava 09.10.2018 | 10:50
Kira Najtli napala Kejt Midlton
Njen esej je objavljen u zbirci "Feministkinje ne nose roze (i druge laži)".

"Izašla je iz bolnice samo sedam sati nakon porođaja, sa šminkom na licu i u visokim petama. Pokazala se onako kako je svet želeo da je vidi", napisala je glumica koja je svoju ćerku rodila dan pre nego što je Kejt rodila princezu Šarlot. Smeta joj što na ovaj način Kejt daje lažnu sliku u javnosti o ženama koje su se tek porodile.

"Samo ti skrivaj naš bol, naša razderana tela, grudi iz kojih curi mleko, podivljale hormone. Izgledaj predivno, budi doterana, ne pokazuj svoje bitke, Kejt. Sedam sati nakon što si se borila na život i smrt, sedam sati nakon što ti se telo raspolovilo i novi život je izašao iz tebe u krvi i vrisci. Ne pokazuj. Ne govori. Stoj tamo sa svojom kćerkicom i poziraj čoporu muških fotografa", oštra je bila glumica prema Kejt Midlton.

B 92
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

hercegovac

09.10.2018 15:35

A na čijoj strani je Stanija?? Ne znam kako vam je palo na pamet da objavite ovako važnu vijest bez tako bitnog detalja

ODGOVORITE
Name

Kira

12.10.2018 21:16

Skroz si u pravu.

ODGOVORITE