Мбапе након "гажења" Лиона: Могао сам још!

Звезда Пари Сен Жермена, Килијан Мбапе, обележио је девето коло француске Лиге 1 постигавши четири гола на мечу против Лиона, а могао је још.

Фудбал 09.10.2018 | 12:15
Мбапе након "гажења" Лиона: Могао сам још!
Мбапе, суперталентовани 19-годишњи француски фудбалер, један је од најцењенијих и највреднијих фудбалера света, а то оправдава из меча у меч.

Да ситуација са меча против Лиона буде још "луђа", Мбапе је затресао мрежу противника чак четири пута за само 13 минута у другом полувремену.

"Промашивао сам доста, могао сам да дам још више голова. Наставио сам да будем упоран и никада нисам сумњао у мене, а знао сам и да сам имао подршку саиграча (после промашаја). Често кажем да све док нападач ствара прилике, у реду је", рекао је Мбапе за "Цанал Плус". 

Мбапе је ове године освојио француску лигу, а касније и Суперкуп Француске са ПСЖ-ом, а на Светском првенству у Русији био је шампион. 

ПСЖ је на Парку принчева Лион савладао са 5:0 и учврстио прву позицију Лиге 1, у којој има девет победа у исто толико одиграних утакмица. 

"То је све плод рада целе екипе. Инсистирам на томе да причамо о нашем колективу, а после ћемо имати времена да разговарамо о Мени и Нејмару", додао је Мбапе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар