Mbape nakon "gaženja" Liona: Mogao sam još!

Zvezda Pari Sen Žermena, Kilijan Mbape, obeležio je deveto kolo francuske Lige 1 postigavši četiri gola na meču protiv Liona, a mogao je još.

Fudbal 09.10.2018 | 12:15
Mbape nakon "gaženja" Liona: Mogao sam još!
Mbape, supertalentovani 19-godišnji francuski fudbaler, jedan je od najcenjenijih i najvrednijih fudbalera sveta, a to opravdava iz meča u meč.

Da situacija sa meča protiv Liona bude još "luđa", Mbape je zatresao mrežu protivnika čak četiri puta za samo 13 minuta u drugom poluvremenu.

"Promašivao sam dosta, mogao sam da dam još više golova. Nastavio sam da budem uporan i nikada nisam sumnjao u mene, a znao sam i da sam imao podršku saigrača (posle promašaja). Često kažem da sve dok napadač stvara prilike, u redu je", rekao je Mbape za "Canal Plus". 

Mbape je ove godine osvojio francusku ligu, a kasnije i Superkup Francuske sa PSŽ-om, a na Svetskom prvenstvu u Rusiji bio je šampion. 

PSŽ je na Parku prinčeva Lion savladao sa 5:0 i učvrstio prvu poziciju Lige 1, u kojoj ima devet pobeda u isto toliko odigranih utakmica. 

"To je sve plod rada cele ekipe. Insistiram na tome da pričamo o našem kolektivu, a posle ćemo imati vremena da razgovaramo o Meni i Nejmaru", dodao je Mbape.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar