Николић: Ако Црна Гора позове прва...

Није искључено да још један фудбалер који је рођен у Србији заигра за репрезентацију Црне Горе. Ево шта каже нападач Партизана о тој могућности.

Фудбал 09.10.2018 | 14:00
Николић: Ако Црна Гора позове прва...
Фудбалске репрезентације Црне Горе и Србије у четвртак ће у Подгорици одиграти први такмичарски дуел од како су се две земље мирно разишле 2006. године.

Везе Црне Горе и Србије су по много чему дубоке, испреплетане, пријатељске, братске. То се рефлектује и на фудбал.

У највећим српским клубовима - Црвеној звезди и Партизану - играло је и игра много фудбалера рођених у Црној Гори, а у репрезентацији Црне Горе играло је и игра сијасет играча рођених у Србији.

А могуће је да ће још један да обуче дрес "соколова". 

Београђанин Љубиша Тумбаковић, селектор репрезентације Црне Горе, наговестио је "лов" на нападача Партизана Немању Николића (који је рођен у Краљеву).

"Размишљамо. Немања је сјајан играч и није случајно у Партизану. Знам да је играо за Грбаљ и да има корене у Црној Гори. Пратимо га, питање је његовог опредељења", рекао је Тумбаковић, одговарајући на питање читалаца "Спортског журнала".

Тим поводом огласио се и Немања Николић:

"О господину Љубиши Тумбаковићу, као врхунском стручњаку и некоме ко поред свог имена има безброј трофеја, излишно је и говорити. Као śто је и сам Тумбаковић рекао - прве озбиљне фудбалске кораке које су ми утабале стазу ка сениорском фудбалу направио сам управо у Црној Гори, у Грбљу из Радановића. Самим тим не бих искључивао и ту могућност уколико репрезентативни позив из Црне Горе стигне први. Моје је наравно да у матичном Партизану радим још више и имам још бољи учинак на терену јер су само то препоруке за даље".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар