Nikolić: Ako Crna Gora pozove prva...

Nije isključeno da još jedan fudbaler koji je rođen u Srbiji zaigra za reprezentaciju Crne Gore. Evo šta kaže napadač Partizana o toj mogućnosti.

Fudbal 09.10.2018 | 14:00
Nikolić: Ako Crna Gora pozove prva...
Fudbalske reprezentacije Crne Gore i Srbije u četvrtak će u Podgorici odigrati prvi takmičarski duel od kako su se dve zemlje mirno razišle 2006. godine.

Veze Crne Gore i Srbije su po mnogo čemu duboke, isprepletane, prijateljske, bratske. To se reflektuje i na fudbal.

U najvećim srpskim klubovima - Crvenoj zvezdi i Partizanu - igralo je i igra mnogo fudbalera rođenih u Crnoj Gori, a u reprezentaciji Crne Gore igralo je i igra sijaset igrača rođenih u Srbiji.

A moguće je da će još jedan da obuče dres "sokolova". 

Beograđanin Ljubiša Tumbaković, selektor reprezentacije Crne Gore, nagovestio je "lov" na napadača Partizana Nemanju Nikolića (koji je rođen u Kraljevu).

"Razmišljamo. Nemanja je sjajan igrač i nije slučajno u Partizanu. Znam da je igrao za Grbalj i da ima korene u Crnoj Gori. Pratimo ga, pitanje je njegovog opredeljenja", rekao je Tumbaković, odgovarajući na pitanje čitalaca "Sportskog žurnala".

Tim povodom oglasio se i Nemanja Nikolić:

"O gospodinu Ljubiši Tumbakoviću, kao vrhunskom stručnjaku i nekome ko pored svog imena ima bezbroj trofeja, izlišno je i govoriti. Kao śto je i sam Tumbaković rekao - prve ozbiljne fudbalske korake koje su mi utabale stazu ka seniorskom fudbalu napravio sam upravo u Crnoj Gori, u Grblju iz Radanovića. Samim tim ne bih isključivao i tu mogućnost ukoliko reprezentativni poziv iz Crne Gore stigne prvi. Moje je naravno da u matičnom Partizanu radim još više i imam još bolji učinak na terenu jer su samo to preporuke za dalje".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar