Лудница у Атини!

Олимпијакос у 90. минуту остао без победе, Бакасетас херој шампиона! Гости из Пиреја имају разлога да жале за пропуштеним бодовима, а посебно што је у четвртом минуту надокнаде колосалну прилику пропустио Јанис Фетфацидис - 1:1.

Фудбал 07.10.2018 | 23:21
Лудница у Атини!
Борба за шампионску титулу у грчком фудбалу би ове сезоне могла да једна од најзанимљивијих у последњих неколико година, јер ће се извесно за трофеј борити три велика клуба ПАОК, АЕК и Олимпијакос. Гигант из Пиреја је вечерас имао победу у својим рукама против актуелног шампиона, али је АЕК захваљујући голу Анастасиоса Бакасетаса стигао до заслуженог бода - 1:1 (0:0).

Није то била утакмица са много великих прилика, али је Олимпијакос био конкретнији. Деловало је да гости добро знају шта желе, али и да имају потпуну контролу утакмице након сјајног гола Костантиноса Фортуниса у 58. минуту.

Ипак, домаћин је био упоран. Озунидис је на терен послао Јакумакиса и Бојеа, кренуо у потпуну офанзиву и то му се на крају вратило кроз резултат. Баксетас је био највиши у скоку после корнера и послао неодбрањив ударац ка голу Андреаса Јаниотиса.

Велику шансу у четвртом минуту надокнаде у гостујућем тиму имао је Јанис Фетфацидис, који је остао сам пред голом домаћина искоса са десне стране, али је гађао високо преко гола. Та ситуација је овај губитак бодова за екипу Педра Мартинса учинила још тежим.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар