Ludnica u Atini!

Olimpijakos u 90. minutu ostao bez pobede, Bakasetas heroj šampiona! Gosti iz Pireja imaju razloga da žale za propuštenim bodovima, a posebno što je u četvrtom minutu nadoknade kolosalnu priliku propustio Janis Fetfacidis - 1:1.

Fudbal 07.10.2018 | 23:21
Ludnica u Atini!
Borba za šampionsku titulu u grčkom fudbalu bi ove sezone mogla da jedna od najzanimljivijih u poslednjih nekoliko godina, jer će se izvesno za trofej boriti tri velika kluba PAOK, AEK i Olimpijakos. Gigant iz Pireja je večeras imao pobedu u svojim rukama protiv aktuelnog šampiona, ali je AEK zahvaljujući golu Anastasiosa Bakasetasa stigao do zasluženog boda - 1:1 (0:0).

Nije to bila utakmica sa mnogo velikih prilika, ali je Olimpijakos bio konkretniji. Delovalo je da gosti dobro znaju šta žele, ali i da imaju potpunu kontrolu utakmice nakon sjajnog gola Kostantinosa Fortunisa u 58. minutu.

Ipak, domaćin je bio uporan. Ozunidis je na teren poslao Jakumakisa i Bojea, krenuo u potpunu ofanzivu i to mu se na kraju vratilo kroz rezultat. Baksetas je bio najviši u skoku posle kornera i poslao neodbranjiv udarac ka golu Andreasa Janiotisa.

Veliku šansu u četvrtom minutu nadoknade u gostujućem timu imao je Janis Fetfacidis, koji je ostao sam pred golom domaćina iskosa sa desne strane, ali je gađao visoko preko gola. Ta situacija je ovaj gubitak bodova za ekipu Pedra Martinsa učinila još težim.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar