Какав договор - Анри и Тери прузимају Астон Вилу!

Славни премијерлигашки тандем седа на клупу посрнулог великана!

Фудбал 07.10.2018 | 18:45
Какав договор - Анри и Тери прузимају Астон Вилу!
Очајна форма у Чемпионшипу и резултатска криза коштали су посла Стива Бруса који је добио отказ на клупи Астон Виле прошле недеље. Још тада смо пренели да се његов потенцијални наследник зна и да ће то бити помоћни тренер селекције Белгије Тијери Анри који ће добити јединствену прилику да уплива у самосталне тренерске воде.

Истина, спомињао се претходних дана као потенцијални кандидат и Дин Смит, творац фантастичног изненађења званог Брентфорд, који је приде и велики навијач Астон Виле, али ће посао највероватније добити легендарни Француз, према ексклузиви коју је објавио Дејли Мејл.

Оно што нисмо знали је да ће Анри имати и занимљивог асистента. Ради се о бившем капитену Челсија Џону Терију (37) којем је летос истекао уговор управо са Астон Вилом, а после солидне сезоне коју је имао у Бирмингему.

Тери је од тада без ангажамана, иако се спомињала могућност преласка у Спартак из Москве или Спортионг из Лисабона, међутим делује да му се више не игра фудбал и да би волео да уплива у тренерске воде. Не постоји бољи начин да почне, уосталом и Анри је скупљао искуство у протекле две сезоне уз Роберта Мартинеза.

Занимљиво, Џон Тери и Тијери Анри имају заједно преко 1.100 премијерлигашких наступа.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар