Kakav dogovor - Anri i Teri pruzimaju Aston Vilu!

Slavni premijerligaški tandem seda na klupu posrnulog velikana!

Fudbal 07.10.2018 | 18:45
Kakav dogovor - Anri i Teri pruzimaju Aston Vilu!
Očajna forma u Čempionšipu i rezultatska kriza koštali su posla Stiva Brusa koji je dobio otkaz na klupi Aston Vile prošle nedelje. Još tada smo preneli da se njegov potencijalni naslednik zna i da će to biti pomoćni trener selekcije Belgije Tijeri Anri koji će dobiti jedinstvenu priliku da upliva u samostalne trenerske vode.

Istina, spominjao se prethodnih dana kao potencijalni kandidat i Din Smit, tvorac fantastičnog iznenađenja zvanog Brentford, koji je pride i veliki navijač Aston Vile, ali će posao najverovatnije dobiti legendarni Francuz, prema ekskluzivi koju je objavio Dejli Mejl.

Ono što nismo znali je da će Anri imati i zanimljivog asistenta. Radi se o bivšem kapitenu Čelsija Džonu Teriju (37) kojem je letos istekao ugovor upravo sa Aston Vilom, a posle solidne sezone koju je imao u Birmingemu.

Teri je od tada bez angažamana, iako se spominjala mogućnost prelaska u Spartak iz Moskve ili Sportiong iz Lisabona, međutim deluje da mu se više ne igra fudbal i da bi voleo da upliva u trenerske vode. Ne postoji bolji način da počne, uostalom i Anri je skupljao iskustvo u protekle dve sezone uz Roberta Martineza.

Zanimljivo, Džon Teri i Tijeri Anri imaju zajedno preko 1.100 premijerligaških nastupa.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar