Зизу, одбијај све понуде и чекај нас!

Манчестер Јунајтед спрема терен за Француза. . .

Фудбал 08.10.2018 | 13:00
Зизу, одбијај све понуде и чекај нас!
Манчестер Јунајтед је замолио Зинедина Зидана да одбије све понуде које има. И да сачека да Ђаволи заврше посао са Жозеом Мурињом како би дошао на Олд Трафорд, пише Дејли Мирор.

Црвени ђаволи су контактирали Зизуа и рекли му да одбије понуде које долазе са других места. Он је први избор за наследника Муриња. Чека се само да Управа заврши посао са Мурињом.

Ово није први пут да Јунајтед користи ову тактику. Тако је исто учинио и када је Мурињо био слободан тренер. Ставили су га на "стандбy" док нису решили проблем око Луја ван Гала.

Можда је то разлог због ког Португалац не би требало да има проблем са целом ситуацијом ако га управо Зидан наследи на Театру снова.

Подсетимо да је још пре два месеца Лекип најавио да Зизу жели да преузме неки тим из Премијер лиге и да је Манчестер Јунајтед први пик.

Чак се иде дотле да Зидан већ учи енглески језик и да је спремио листу потенцијалних појачања. На Олд Трафорду се надају да би Зизу могао одмах да подигне атмосферу у свлачионици. Посебно би задовољан био Пол Погба.

Прича има смисла. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар