Zizu, odbijaj sve ponude i čekaj nas!

Mančester Junajted sprema teren za Francuza. . .

Fudbal 08.10.2018 | 13:00
Zizu, odbijaj sve ponude i čekaj nas!
Mančester Junajted je zamolio Zinedina Zidana da odbije sve ponude koje ima. I da sačeka da Đavoli završe posao sa Žozeom Murinjom kako bi došao na Old Traford, piše Dejli Miror.

Crveni đavoli su kontaktirali Zizua i rekli mu da odbije ponude koje dolaze sa drugih mesta. On je prvi izbor za naslednika Murinja. Čeka se samo da Uprava završi posao sa Murinjom.

Ovo nije prvi put da Junajted koristi ovu taktiku. Tako je isto učinio i kada je Murinjo bio slobodan trener. Stavili su ga na "standby" dok nisu rešili problem oko Luja van Gala.

Možda je to razlog zbog kog Portugalac ne bi trebalo da ima problem sa celom situacijom ako ga upravo Zidan nasledi na Teatru snova.

Podsetimo da je još pre dva meseca Lekip najavio da Zizu želi da preuzme neki tim iz Premijer lige i da je Mančester Junajted prvi pik.

Čak se ide dotle da Zidan već uči engleski jezik i da je spremio listu potencijalnih pojačanja. Na Old Trafordu se nadaju da bi Zizu mogao odmah da podigne atmosferu u svlačionici. Posebno bi zadovoljan bio Pol Pogba.

Priča ima smisla. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar