Аџић: Нисам крив, вратићу се у Звезду!

Црвено-бели одбегли син каже да свакога може да погледа у очи јер није ништа погрешно урадио, а да се исто не може рећи за поједине људе из Звездине управе. . .

Фудбал 08.10.2018 | 12:00
Аџић: Нисам крив, вратићу се у Звезду!
Док је Црвена звезда летос стварала тим за напад на Лигу шампиона и док су као на траци атрактивна појачања стизала на Маракану, једно Звездино дете под доста чудним околностима кренуло је у супротном правцу. Увелико су медији писали о његовом одласку, Андерлехту и цени од 800.000 евра, када је током доделе шампионских медаља део навијача на нашем највећем стадиону извиждао тог момка. Лука Анџић, дабоме. Одлучио је да после 14 година напусти клуб.

Аџић се у разговору за Курир осврнуо на тај тежак дан, испричао своју верзију приче и прокоментарисао тешке дане у Бриселу по први пут откако је напустио Београд...  

"Није било баш онако како је представљено у јавности. Мени су челници Звезде у старту рекли да неће бити места за мене. Био сам тога свестан и морао сам да гледам себе. Зато сам одлучио да одем, јер нисам желео да седим на клупи. Па, погледајте Дејана Јовељића, Звездино је дете, а није ни близу првог тима, а камоли стартне поставе".

Негодовање дела публике док је излазио по медељу и даље му пара уши. То не крије. 

"Криво ми је што сам отишао на такав начин. Многим људима је погрешно пренето све оно што је било везано за мене и клуб", очигледно је Аџич мислио на навијаче. "Могао сам све то да избегнем, да у свлачионици узмем медаљу, али нисам хтео. Борио сам се за ту титулу и медаљу и желео сам да будем са саиграчима. Сваког могу да погледам у очи, а већина њих из управе мене не може. Нисам крив и опет бих исто урадио".

Без обзира на то како је отишао Лука Аџић верује да ће се једног дана вратити на Маракану. 

"Понављам, ја сам Звездино дете, али клуб није имао слуха за мене. Лепо су причали у медијима. Само причали... У стварности, није било тако. Једног дана ћу се вратити. Нисам завршио оно што сам хтео. Да будем стартер и вођа на терену". 

У Андерлехту Луки није кренуло како су Белгијанци прижељкивали. Краљевски клуб има исти статус и реноме као Звезда у Србији и неуспех се не трпи. 

"У старту сам био у заостатку за екипом, јер сам имао повреду стопала. Уследили су порази и нормално је да смо под притиском јавности. Мене су ставили у први план, јер су доста очекивали. Волео бих да суде о мени тек када добијем шансу. Не нервирам се због тога, критике су саставни део спорта. Стрпљив сам, чекам прилику да им свима покажем колико могу", закључио је Аџић у кратком разговору за Курир. 

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар