Златан размишља о повратку у Милан!

Спрема се терен за разговоре. . .

Фудбал 08.10.2018 | 15:00
Златан размишља о повратку у Милан!
Можда је на „златановски“ начин покушао да скрене пажњу са приче о којој се све гласније говори ових дана, али Златан Ибрахимовић је изгледа заиста спреман да направи још један велики трансфер у каријери и вероватно тако затвори пребогату причу.

Интересовање Милана није тајна, а изгледа да је и Златанова жеља да се врати у Град моде - прилично јак! То је открио Ибрахимовићев агент и један од најмоћнијих у свом послу - Мино Рајола. Током разговора за Раи Спорт Рајола није могао да одбаци приче о могућем трансферу у Милан, а према сопственом признању, Златан је спреман за разговор с челницима Росонера. Мада, судећи по ономе што је изјавио, трансфер не би требало да се догоди до следећег лета. 

„У овом тренутку није реално да дође, јер разговори које смо водили са челницима Милана нису актуелни, али спремни смо за нове разговоре. Нећу да затворим, али ни да отворим широм врата Милану. Постоји узајамно поштовање које Ибрахимовић осећа према клубу и део свог срца оставио је у Милану. Тамо је био најсрећнији, уз Пари Сен Жермен“, поручио је Рајола.

Ибрахимовић је пре само три дана напунио 37 година и јасно је да би повратак у Серију А био далеко већи изазов.

„Златан никада није тражио никакве гаранције током каријере, јер и сам зна да се оне зарађују на тренинзима. Спремни смо да саслушамо услове људи из Милана, или било ког другог клуба који је спреман да га ангажује“, признаје Рајола.

Златан је у Милан стигао лета 2010. године као позајмљени играч Барселоне, после чега је постао пуноправни члан клуба за 25.000.000 евра. Током две године у Милану постигао је 42 гола и освојио титулу у Серији А. Последњу за Росонере.

Милан тренутно у нападу има Гонзала Игуаина и Патрика Кутронеа. Мада директор Леонардопокушава да смири страсти по питању ове теме, у Италији се дуго шушка о томе да врхушка клуба жели да додатно ојача офанзивну линију, посебно ако резултати буду повољни ове сезоне.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар