Zlatan razmišlja o povratku u Milan!

Sprema se teren za razgovore. . .

Fudbal 08.10.2018 | 15:00
Zlatan razmišlja o povratku u Milan!
Možda je na „zlatanovski“ način pokušao da skrene pažnju sa priče o kojoj se sve glasnije govori ovih dana, ali Zlatan Ibrahimović je izgleda zaista spreman da napravi još jedan veliki transfer u karijeri i verovatno tako zatvori prebogatu priču.

Interesovanje Milana nije tajna, a izgleda da je i Zlatanova želja da se vrati u Grad mode - prilično jak! To je otkrio Ibrahimovićev agent i jedan od najmoćnijih u svom poslu - Mino Rajola. Tokom razgovora za Rai Sport Rajola nije mogao da odbaci priče o mogućem transferu u Milan, a prema sopstvenom priznanju, Zlatan je spreman za razgovor s čelnicima Rosonera. Mada, sudeći po onome što je izjavio, transfer ne bi trebalo da se dogodi do sledećeg leta. 

„U ovom trenutku nije realno da dođe, jer razgovori koje smo vodili sa čelnicima Milana nisu aktuelni, ali spremni smo za nove razgovore. Neću da zatvorim, ali ni da otvorim širom vrata Milanu. Postoji uzajamno poštovanje koje Ibrahimović oseća prema klubu i deo svog srca ostavio je u Milanu. Tamo je bio najsrećniji, uz Pari Sen Žermen“, poručio je Rajola.

Ibrahimović je pre samo tri dana napunio 37 godina i jasno je da bi povratak u Seriju A bio daleko veći izazov.

„Zlatan nikada nije tražio nikakve garancije tokom karijere, jer i sam zna da se one zarađuju na treninzima. Spremni smo da saslušamo uslove ljudi iz Milana, ili bilo kog drugog kluba koji je spreman da ga angažuje“, priznaje Rajola.

Zlatan je u Milan stigao leta 2010. godine kao pozajmljeni igrač Barselone, posle čega je postao punopravni član kluba za 25.000.000 evra. Tokom dve godine u Milanu postigao je 42 gola i osvojio titulu u Seriji A. Poslednju za Rosonere.

Milan trenutno u napadu ima Gonzala Iguaina i Patrika Kutronea. Mada direktor Leonardopokušava da smiri strasti po pitanju ove teme, u Italiji se dugo šuška o tome da vrhuška kluba želi da dodatno ojača ofanzivnu liniju, posebno ako rezultati budu povoljni ove sezone.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar