Љепота фудбала какви голови падају у Цвајти!

Све лепши од лепшег. . .

Фудбал 06.10.2018 | 15:30
Љепота фудбала какви голови падају у Цвајти!
Лепу прилику да скочи на друго место и у раној фази сезоне активно се укључи у борбу за пласман у Бундеслигу пропустио је Гројтер Фирт. У госте му је дошао Регензбург, очекивала се победа екипе Дамира Бурића, чак се у једном тренутку чинило да екипа хрватског стручњака после славља у Дрездену може еуфорично да двонедељену паузу, међутим, домаћин је на крају морао да се задовољи само бодом – 1:1.

Нападач из Гане, Давид Атанга довео је Гројтер до предности која је подигла расположење на стадиону „Шпортпарк“, да би марокански резервиста Ал Гадиуи само два минута пошто је крочио на терен асистирао Марку Грутнеру за трећи узастопни гол нападача Регензбурга.

Далеко лепши погоци виђени у суботњем програму деветог кола Цвајте виђени су у Ауеу, где је домаћи Ерцегебирге савладао Холштајн Кил захваљујући двојици резервиста (2:1). А за један од најефектнијих голова сезоне кандидовао се Александер Милинг, сјајну акцију свог тима крунисао је после размене пасова из прве са Корејцем Ли Сунгом, пре него што је пред крај првог дела постигао трећи гол у првенству.

Допадљив, али не толико леп, је и изједначујући погодак Емануела Јохе, три минута по уласку у игру, док је нападач из Азербејџана Дима Назаров у 86. ушао, а у првом минуту надокнаде ефектно погодио за преокрет.

Некадашњи репрезентативац Србије Александар Игњовски  играо је 73 минута за Магдебург, домаћин је после два гола заостатка ишчупао реми у надокнади против Динама из Дрездена.

ЦВАЈТА - 9. КОЛО

Петак

Бохум - Билефелд 1:0 (1:0)
/Веиланд 8/

Дармштат - Хамбургер 1:2 (0:2)
/Дурсун 90 - Хант 13, Холтби 45/

Субота

Гројтер Фирт - Регензбург 1:1 (0:0)
/Атанга 50 – Грутнер 75/

Магдебург - Динамо Дрезден 2:2 (0:2)
/Кројцер 60 аг, Балтер 90+1 – Коне 7, Осман 23/

Ауе - Холштајн Кил 2:1 (0:1)
/Јоха 70, Назаров 90+1 - Милинг 41/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар