Осуђена што је шпијунирала мужа

Жена из Уједињених Арапских Емирата осуђена је у понедјељак на три мјесеца затвора у Рас Ал Каимаху јер је шпијунирала супругов мобилни телефон и податке с њега пребацила на свој телефон.

Свијет 06.10.2018 | 14:24
Осуђена што је шпијунирала мужа
Како пише тамошњи медиј "Кхалееј Тимес", супруг се пожалио полицији након што је схватио да је жена провјеравала његов телефон док је он спавао и на свој телефон пребацивала поједине фотографије разговора, а онда би му се - бар он тако тврди - изругивала показивајући те податке својим сестрама.

Полиција ју је привела на испитивање и потом одвела на суд.

Жена, чији идентитет није објављен, на суду је рекла да јој је супруг дао лозинку за телефон и дозволио јој да прегледа садржај, јер га је претходно "ухватила" како се дописује са другим женама.

Закон у УАЕ наводи да особа не смије да прегледа приватне информације на телефону свог брачног партнера без дозволе. Такође, родитељи не смију да прегледају телефоне своје дјеце након пунољетства.

Сви који сумњају да им брачни партнер прегледа телефон могу затражити суђење. 

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дали су толико модерни

06.10.2018 15:05

Мора да носи бурку а несмије да види ским јој се муз свалера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народе

06.10.2018 18:49

Сеxа и игара на срећу никад доста.. нека се сеxају сви редом...ако су способни.. алу напомена,није сеx за политичаре него за нас обичне смртнике..