Osuđena što je špijunirala muža

Žena iz Ujedinjenih Arapskih Emirata osuđena je u ponedjeljak na tri mjeseca zatvora u Ras Al Kaimahu jer je špijunirala suprugov mobilni telefon i podatke s njega prebacila na svoj telefon.

Svijet 06.10.2018 | 14:24
Osuđena što je špijunirala muža
Kako piše tamošnji medij "Khaleej Times", suprug se požalio policiji nakon što je shvatio da je žena provjeravala njegov telefon dok je on spavao i na svoj telefon prebacivala pojedine fotografije razgovora, a onda bi mu se - bar on tako tvrdi - izrugivala pokazivajući te podatke svojim sestrama.

Policija ju je privela na ispitivanje i potom odvela na sud.

Žena, čiji identitet nije objavljen, na sudu je rekla da joj je suprug dao lozinku za telefon i dozvolio joj da pregleda sadržaj, jer ga je prethodno "uhvatila" kako se dopisuje sa drugim ženama.

Zakon u UAE navodi da osoba ne smije da pregleda privatne informacije na telefonu svog bračnog partnera bez dozvole. Takođe, roditelji ne smiju da pregledaju telefone svoje djece nakon punoljetstva.

Svi koji sumnjaju da im bračni partner pregleda telefon mogu zatražiti suđenje. 

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dali su toliko moderni

06.10.2018 17:05

Mora da nosi burku a nesmije da vidi skim joj se muz svalera.

ODGOVORITE
Name

Narode

06.10.2018 20:49

Sexa i igara na sreću nikad dosta.. neka se sexaju svi redom...ako su sposobni.. alu napomena,nije sex za političare nego za nas obične smrtnike..