Да ли је вријеме да се Фалкао сели код Бекама у Мајами?

Хоће ли позив енглеског аса бити довољан? Изгледа да хоће. . .

Фудбал 08.10.2018 | 09:00
Да ли је вријеме да се Фалкао сели код Бекама у Мајами?
Прошао је зенит каријере Радамел Фалкао, али и упркос томе и даље је јако важан фактор за посрнули Монако. Три гола и две асистенције говоре у прилог томе. Ипак, да ли је дошло време за растанак и селидбу у МЛС?

Из Сједињених Америчких Држава прочуо се глас да је Дејвид Бекам спреман да ангажује велико име у новој МЛС франшизи Интеру из Мајамија, а први пик је управо колумбијски Ел Тигре.

Својевремено један од најубојитијих голгетера Европе и света наводно је близу одлуке да прихвати позив са сунчане Флориде и тако отвори ново поглавље у каријери. Истина, та селидба не би требало да се деси пре 2020. године, када ће Интер из Мајамија заправо и стартовати свој пут у елитном фудбалском друштву с оне стране Атлантика. То се савршено поклапа са временом када Радамелу истиче уговор у Монаку (јун 2020. године).

Бекам има велике планове за свој нови клуб и већ је разговарао са Зинедином Зиданом да преузме кормило екипе, док је Кристијано Роналдо прва и највећа мета клуба. Али, о овом потенцијалном трансферу неће се ни говорити до почетка 2020. године, када ће Роналдо имати пуних 35 година...

Подсетимо, Фалкао је у Монако стигао јула 2013. године упркос томе што су га желели најмоћнији европски клубови – од Челсија, преко Манчестер јунајтеда, до Реала. На крају је Фалкао играо и за Јунајтед и за Челси, све у склопу опоравка од тешке повреде колена, од које се Тигре никада није потпуно опоравио. Тачније, није био голгетер истог реномеа... Истина, последње две године бриљирао је у опреми Кнежева и подсетио на дане када је терорисао у опреми Порта и Атлетика...

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар