Da li je vrijeme da se Falkao seli kod Bekama u Majami?

Hoće li poziv engleskog asa biti dovoljan? Izgleda da hoće. . .

Fudbal 08.10.2018 | 09:00
Da li je vrijeme da se Falkao seli kod Bekama u Majami?
Prošao je zenit karijere Radamel Falkao, ali i uprkos tome i dalje je jako važan faktor za posrnuli Monako. Tri gola i dve asistencije govore u prilog tome. Ipak, da li je došlo vreme za rastanak i selidbu u MLS?

Iz Sjedinjenih Američkih Država pročuo se glas da je Dejvid Bekam spreman da angažuje veliko ime u novoj MLS franšizi Interu iz Majamija, a prvi pik je upravo kolumbijski El Tigre.

Svojevremeno jedan od najubojitijih golgetera Evrope i sveta navodno je blizu odluke da prihvati poziv sa sunčane Floride i tako otvori novo poglavlje u karijeri. Istina, ta selidba ne bi trebalo da se desi pre 2020. godine, kada će Inter iz Majamija zapravo i startovati svoj put u elitnom fudbalskom društvu s one strane Atlantika. To se savršeno poklapa sa vremenom kada Radamelu ističe ugovor u Monaku (jun 2020. godine).

Bekam ima velike planove za svoj novi klub i već je razgovarao sa Zinedinom Zidanom da preuzme kormilo ekipe, dok je Kristijano Ronaldo prva i najveća meta kluba. Ali, o ovom potencijalnom transferu neće se ni govoriti do početka 2020. godine, kada će Ronaldo imati punih 35 godina...

Podsetimo, Falkao je u Monako stigao jula 2013. godine uprkos tome što su ga želeli najmoćniji evropski klubovi – od Čelsija, preko Mančester junajteda, do Reala. Na kraju je Falkao igrao i za Junajted i za Čelsi, sve u sklopu oporavka od teške povrede kolena, od koje se Tigre nikada nije potpuno oporavio. Tačnije, nije bio golgeter istog renomea... Istina, poslednje dve godine briljirao je u opremi Kneževa i podsetio na dane kada je terorisao u opremi Porta i Atletika...

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar