Историјски никад тужнији скуп СНСД

На само неколико стотина метара од великог скупа подршке породици убијеног бањалучког студента Давида Драгичевића у Бањалуци, који је окупио 40. 000 грађана, одржан је никад тужнији завршни предизборни скуп СНСД-а.

Република Српска 05.10.2018 | 23:22
Историјски никад тужнији скуп СНСД
Трибина СНСД-а испред РТВ дома доживјела је дебакл, окупивши једва 1000 људи.

Отужан скуп, мук и дебакл, ријечи су којим би се могао описати завршни ''величанствени'' предизборни скуп СНСД-а.



На трибини су се појавили предсједник Милорад Додик, премијерка Жељка Цвијановић и предсједник бањалучког Градског одбора СНСД-а Игор Радојичић.

Ипак, оно што је било врло занимљиво јесте да се на завршној предизборној трибини нису појавили остали кандидати СНСД-а што је веома чудно, имајући у виду раније скупове када су се представљали сви који су на листама за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину Босне и Херцеговине.



Додик се хвалио како има подршку више од 50 одсто грађана Републике Српске, поручујући да народ стоји иза њега и да је сигуран у побједу.

''Наша побједа је доминантна, апсолутна и приближава се цифри од 50 одсто подршке. Одржали смо 106 митинга и од свих људи носим поруке љубави за Републику Српску'', поручио је Додик.



И кандидат за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је исте поруке као и страначки шеф, истичући да ће СНСД однијети убједљиву побједу.

Колико заправо грађани вјерују актуелној власти, Милораду Додику и његовој странци, показује и фотографија с мјеста предизборног скупа у предграђу Бањалуке – Трну, на којем је било једва стотину људи.

И док је 40.000 грађана на Тргу Крајине у Бањалуци дизало руку за правду и прозивало убице Давида Драгичевића, на само неколико стотина метара даље, Милорад Додик је у свом стилу запјевао и пјесму ''Не може нам нико ништа''.

БН ТВ