Бабаљ: Обновити Републику Српску

Наш основни задатак у наредним годинама биће очување Републике Српске, враћање повјерења грађана у институције Републике Српске и поновно успостављање нарушеног, а пријеко потребног, јединства нашег народа, истиче у изјави за ИС Радио носилац листе СДС за НСРС из Изборне јединице 8 Дарко Бабаљ.

Република Српска 05.10.2018 | 13:17
Бабаљ: Обновити Републику Српску
„Република Српска налази се на прекретници, да ли ће се наставити са продубљивањем раздора и подјела међу српским народом, приватизацијом институција, бахатим односом власти према грађанима и сиромашењем јавних ресурса или ћемо кренути у одлучну борбу за народ, за јединство, за Републику Српску“, рекао је Бабаљ.

„Обећавам да ћемо све урадити да се наш народ измири по политичкој, територијалној и свакој другој основи. Ако не будемо радили како обећавамо немојте чекати ни 12 година нити четири године да нас казните, само нам реците да не радимо како ви желите и ми ћемо одмах препустити власт бољима“, категоричан је Бабаљ.

„Колико нам је Република Српска важна и колико је важно да створимо боље и праведније друштво, најбоље знамо ми који смо били у првим редовима онда када се водила најважнија битка за опстанак српског народа на овим просторима. То је било изузетно тешко вријеме,али оно што нам је свима давало надљудску снагу јесте вјера, јединство и жеља да створимо своју државу - државу српског народа, српског јединства, правде,бољег живота за све нас. Дух заједништва и љубави према отаџбини је приоритет свих приоритета“ каже Бабаљ.

„Зато, сви заједно, јединствени, већ од 7. октобра, крећемо у завршну битку - против подјела, битку за економско јачање Републике Српске, враћање људи у нашу отаџбину и враћање отаџбине народу!“, поручио је носилац листе СДС за НСРС из Изборне јединице 8 Дарко Бабаљ.

(БН)