Јокан: Примамо превише голова!

Менаџер Фулама нада се да ће одбрана његовог тима боље функционисати у "малом" лондонском дербију против Арсенала.

Фудбал 05.10.2018 | 12:15
Јокан: Примамо превише голова!
Славиша Јокановић је у летњем прелазном року довео бројна појачања како би Фулам имао довољно "муниције" у борби за опстанак у Премијер лиги.

Према играма у првих седам кола, јасно је где лежи кључни проблем његовог тима.

Напад предвођен Александром Митровићем може да добије прелазну оцену, али одбрана је са 16 примљених голова најлошија у елитном рангу енглеског фудбала. Исто толико примили су и "фењераши" Кардиф и Хадерсфилд.

Фулам је забележио једну победу и освојио пет бодова, тако да је први изнад зоне испадања.

"Не можемо бити задовољни учинком, али у неким деловима ових седам утакмица видели смо позитивне сигнале. Дефинитивно имамо огроман простор за напредак и зато морамо напорно да радимо на отклањању проблема у нашој игри. Један од тих проблема је што примамо много голова и верујте да се трудимо да пронађемо решење за то", изјавио је Јокановић.

Његов тим још ни на једном мечу Премијер лиге није успео да сачува своју мрежу, али српски стручњак ће у недељу (13.00) против Арсенала вероватно моћи да рачуна на опорављеног штопера Алфија Моусона, који је летос доведен из Свонсија за 20 милиона фунти.

Арсенал под вођством Унаија Емерија игра све сигурније и са само четири бода мање од водећих Манчестер ситија и Ливерпула, може се чак сматрати кандидатом "из сенке" за титулу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар