Jokan: Primamo previše golova!

Menadžer Fulama nada se da će odbrana njegovog tima bolje funkcionisati u "malom" londonskom derbiju protiv Arsenala.

Fudbal 05.10.2018 | 12:15
Jokan: Primamo previše golova!
Slaviša Jokanović je u letnjem prelaznom roku doveo brojna pojačanja kako bi Fulam imao dovoljno "municije" u borbi za opstanak u Premijer ligi.

Prema igrama u prvih sedam kola, jasno je gde leži ključni problem njegovog tima.

Napad predvođen Aleksandrom Mitrovićem može da dobije prelaznu ocenu, ali odbrana je sa 16 primljenih golova najlošija u elitnom rangu engleskog fudbala. Isto toliko primili su i "fenjeraši" Kardif i Hadersfild.

Fulam je zabeležio jednu pobedu i osvojio pet bodova, tako da je prvi iznad zone ispadanja.

"Ne možemo biti zadovoljni učinkom, ali u nekim delovima ovih sedam utakmica videli smo pozitivne signale. Definitivno imamo ogroman prostor za napredak i zato moramo naporno da radimo na otklanjanju problema u našoj igri. Jedan od tih problema je što primamo mnogo golova i verujte da se trudimo da pronađemo rešenje za to", izjavio je Jokanović.

Njegov tim još ni na jednom meču Premijer lige nije uspeo da sačuva svoju mrežu, ali srpski stručnjak će u nedelju (13.00) protiv Arsenala verovatno moći da računa na oporavljenog štopera Alfija Mousona, koji je letos doveden iz Svonsija za 20 miliona funti.

Arsenal pod vođstvom Unaija Emerija igra sve sigurnije i sa samo četiri boda manje od vodećih Mančester sitija i Liverpula, može se čak smatrati kandidatom "iz senke" za titulu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar