Партизан тражи Мракићеву смјену!

У Хумској изиритирани чињеницом да је за сутрашњи меч против Вождовца делегиран Зоран Широки.

Фудбал 05.10.2018 | 10:45
Партизан тражи Мракићеву смјену!
Партизан ће тражити хитну смену члана Судијске комисије ФСС-а Душана Мракића. Ову информацију у разговору за портал Телеграф потврдио је и потпредседник српског вицешампиона Владимир Вулетић.

Црно-бели одавно нису задовољни радом судијске комисије, уосталом Милорад Мажић их је у недељном мечу против Радничког из Ниша оштетио за пенал... Међутим, челнике црно-белих више је заболела чињеница да је за сутрашњи меч против Вождовца делегиран Зоран Широки.

„За утакмицу против Вождовца делегиран је судија Широки, који је већ имао прилику да доказује непрофесионално и упитно понашање при доношењу одлука на мечевима Партизана, посебно у прошлој сезони, када на нашем стадиону, у мечу са Војводином није видео чист једанаестерац, што се касније одразило на шампионску трку“, поручио је на почетку разговора за портал Телеграф Владимир Вулетић.

Он верује да Партизан мора да стане на реп таквим појавама, сматра да је Мракић повезан са појединим директорима Црвене звезде.

„Ова спрега једног 'доктора' и више комесара манифестује се кроз делегирање судија од стране Судијске комисије на најважнијим и најсензитивнијим утакмицама Суперлиге Србије. Како другачије објаснити да је бар пет бивших судија нашло место у Управним органима Црвене звезде, а неретко и функције у Судијској комисији ФСС. Ипак, Мракић, а Римљани би рекли номен ест омен (име је знамење) најмрачнији је пример непотизма и сукоба интереса у српском фудбалу. Овај човек се налази на месту ФС Београда и истовремено обавља функцију члана Судијске комисије ФСС-а“, подсећа Вулетић.

Отуда ће клуб из Хумске затражити да Фудбалски савез реагује и смени Мракића.

„Партизан, у складу са древним начелима - Часно живети, другога не штетити, сваког уподобити правди - захтева од надлежних органа ФСС-а да хитно реагују и отклоне овај недвосмислени и мрачни сукоб интереса Душана Мракића“, додао је Вулетић.

Извор: моззартспорт

Фото МН Пресс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

звездан

05.10.2018 11:51

Који притисак на судије.Овакав притисак никад нико није вршио .Чекамо реакцију ФСС.

ОДГОВОРИТЕ