Partizan traži Mrakićevu smjenu!

U Humskoj iziritirani činjenicom da je za sutrašnji meč protiv Voždovca delegiran Zoran Široki.

Fudbal 05.10.2018 | 10:45
Partizan traži Mrakićevu smjenu!
Partizan će tražiti hitnu smenu člana Sudijske komisije FSS-a Dušana Mrakića. Ovu informaciju u razgovoru za portal Telegraf potvrdio je i potpredsednik srpskog vicešampiona Vladimir Vuletić.

Crno-beli odavno nisu zadovoljni radom sudijske komisije, uostalom Milorad Mažić ih je u nedeljnom meču protiv Radničkog iz Niša oštetio za penal... Međutim, čelnike crno-belih više je zabolela činjenica da je za sutrašnji meč protiv Voždovca delegiran Zoran Široki.

„Za utakmicu protiv Voždovca delegiran je sudija Široki, koji je već imao priliku da dokazuje neprofesionalno i upitno ponašanje pri donošenju odluka na mečevima Partizana, posebno u prošloj sezoni, kada na našem stadionu, u meču sa Vojvodinom nije video čist jedanaesterac, što se kasnije odrazilo na šampionsku trku“, poručio je na početku razgovora za portal Telegraf Vladimir Vuletić.

On veruje da Partizan mora da stane na rep takvim pojavama, smatra da je Mrakić povezan sa pojedinim direktorima Crvene zvezde.

„Ova sprega jednog 'doktora' i više komesara manifestuje se kroz delegiranje sudija od strane Sudijske komisije na najvažnijim i najsenzitivnijim utakmicama Superlige Srbije. Kako drugačije objasniti da je bar pet bivših sudija našlo mesto u Upravnim organima Crvene zvezde, a neretko i funkcije u Sudijskoj komisiji FSS. Ipak, Mrakić, a Rimljani bi rekli nomen est omen (ime je znamenje) najmračniji je primer nepotizma i sukoba interesa u srpskom fudbalu. Ovaj čovek se nalazi na mestu FS Beograda i istovremeno obavlja funkciju člana Sudijske komisije FSS-a“, podseća Vuletić.

Otuda će klub iz Humske zatražiti da Fudbalski savez reaguje i smeni Mrakića.

„Partizan, u skladu sa drevnim načelima - Časno živeti, drugoga ne štetiti, svakog upodobiti pravdi - zahteva od nadležnih organa FSS-a da hitno reaguju i otklone ovaj nedvosmisleni i mračni sukob interesa Dušana Mrakića“, dodao je Vuletić.

Izvor: mozzartsport

Foto MN Press

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

zvezdan

05.10.2018 11:51

Koji pritisak na sudije.Ovakav pritisak nikad niko nije vršio .Čekamo reakciju FSS.

ODGOVORITE