Тражићемо владу стручних људи

"Иако се ни један блок владајућих партија није огласио поводом прогласа Покрета успјешна Српска о неопходности формирања Владе стручњака након избора и није одговорио на јучерашњи позив лидера ове странке проф. др Златка Максимовића да се изјасне о овом приједлогу, ова иницијатива је итекако одјекнула. Не само у народу, него и у владајућим странкама", саопштено је из Покрета уједињена Српска.  

Република Српска 04.10.2018 | 19:07
Тражићемо владу стручних људи
"Показали су то данашњом забраном прикључка струје на трибини која треба да се одржи вечерас у насељу Нова Јања, показали су то својим страхом пред готово 1000 људи који се очекују на вечерашњој трибини у Новој Јањи", каже се у саопштењу.

Морамо подсјетити представнике руководства мјесне заједнице Нова Јања , који не дозвољавају прикључак струје Покрету успјешна Српска, да мјесна заједница није њихово власништво и да, по закону, они морају да воде рачуна о захтјевима свих грађана Мјесне заједнице , а не само присталица њихове политичке опције.

Иако мјесна заједница Нова Јања није дозволила прикључак струје Покрету Успјешна Српска, добри домаћини, чланови и симпатизери овог наћи ће начин да се трибина одржи у вријеме у које је предвиђено, а Покрет успјешна Српска, наставиће да испуњава захтјеве грађана и да инсистира на формирању Владе стручњака након избора, каже се у саопштењу.

(БН)