Tražićemo vladu stručnih ljudi

"Iako se ni jedan blok vladajućih partija nije oglasio povodom proglasa Pokreta uspješna Srpska o neophodnosti formiranja Vlade stručnjaka nakon izbora i nije odgovorio na jučerašnji poziv lidera ove stranke prof. dr Zlatka Maksimovića da se izjasne o ovom prijedlogu, ova inicijativa je itekako odjeknula. Ne samo u narodu, nego i u vladajućim strankama", saopšteno je iz Pokreta ujedinjena Srpska.  

Republika Srpska 04.10.2018 | 19:07
Tražićemo vladu stručnih ljudi
"Pokazali su to današnjom zabranom priključka struje na tribini koja treba da se održi večeras u naselju Nova Janja, pokazali su to svojim strahom pred gotovo 1000 ljudi koji se očekuju na večerašnjoj tribini u Novoj Janji", kaže se u saopštenju.

Moramo podsjetiti predstavnike rukovodstva mjesne zajednice Nova Janja , koji ne dozvoljavaju priključak struje Pokretu uspješna Srpska, da mjesna zajednica nije njihovo vlasništvo i da, po zakonu, oni moraju da vode računa o zahtjevima svih građana Mjesne zajednice , a ne samo pristalica njihove političke opcije.

Iako mjesna zajednica Nova Janja nije dozvolila priključak struje Pokretu Uspješna Srpska, dobri domaćini, članovi i simpatizeri ovog naći će način da se tribina održi u vrijeme u koje je predviđeno, a Pokret uspješna Srpska, nastaviće da ispunjava zahtjeve građana i da insistira na formiranju Vlade stručnjaka nakon izbora, kaže se u saopštenju.

(BN)