Заједно можемо градити Српску

У дворани“Обилићево“ у Бањалуци одржана је предизборна трибина ДНС-а на којој су представљени кандидати за све нивое власти из ове Изборне јединице.
Предсједник ДНС-а Марко Павић, је, обаћајући се присутнима у препуној дворани „Обилићево“рекао да су на овом предизборном скупу заједно са једним циљем, да заједно граде РепубликУ Српску.

Република Српска 04.10.2018 | 15:43
Заједно можемо градити Српску
„ДНС је пунољетан а кад си пунољетан онда је вријеме за одговорне послове. Зато ми, седмог октобра желимо већу одговорност. Вријеме је да ДНС добије вашу подршку, да побједи најбољи. Комуникација ДНС-а је кутурна, препознају нас по нормалним тоновима и представљамо себе и своје програме и по томе се разликујемо од других“ подсјетио је предсједник Павић , додајући да је крајњи циљ градити бољу Српску.



Наш програм је Република Српска, економија, запошљавање. „Желимо напријед ка будућности. Хоћемо стабилну Републику Српску, задовољног човјека у њој. И по вечерашњој посјећности у овој дворани вјерујем да ћемо успјети“ оцјенио је Павић и подсјетио да ДНС жели конститутивност Срба у свим кантонима те да ће ДНС, поштовати коалициони договор и добити премијерско мјесто.

Носилац листе за НС РС Недељко Ћубриловић се захвалио на подршци коју има ДНС. „Урадили смо кампању по принципима ДНС-а, то је политика без сукоба. Ми нисмо странка која гаји свађалачку политику. Желимо разговарати и тражити најбоља рјешења. Желимо да седмог октобра буде празник демократије и покажите максималну толеранцију, да можемо бити примјер свима“ рекао је Чубриловић.

У име домаћина обратио се Боран Босанчић, предсједник градског Изборног штаба ДНС Баљалука те Драгутин Родић, носилац листе за Представнички дом ПС БиХ.
Предизборној трибини ДНС у Бањалуци су присуствовали и Жељка Цвијановић, кандидат за предсједника РС, потпредсједница СНСД-а и Милорад Додик, предсједник СНСД-а и кандидат за српског члана Предсједништва.

БН ТВ