Zajedno možemo graditi Srpsku

U dvorani“Obilićevo“ u Banjaluci održana je predizborna tribina DNS-a na kojoj su predstavljeni kandidati za sve nivoe vlasti iz ove Izborne jedinice.
Predsjednik DNS-a Marko Pavić, je, obaćajući se prisutnima u prepunoj dvorani „Obilićevo“rekao da su na ovom predizbornom skupu zajedno sa jednim ciljem, da zajedno grade RepublikU Srpsku.

Republika Srpska 04.10.2018 | 15:43
Zajedno možemo graditi Srpsku
„DNS je punoljetan a kad si punoljetan onda je vrijeme za odgovorne poslove. Zato mi, sedmog oktobra želimo veću odgovornost. Vrijeme je da DNS dobije vašu podršku, da pobjedi najbolji. Komunikacija DNS-a je kuturna, prepoznaju nas po normalnim tonovima i predstavljamo sebe i svoje programe i po tome se razlikujemo od drugih“ podsjetio je predsjednik Pavić , dodajući da je krajnji cilj graditi bolju Srpsku.



Naš program je Republika Srpska, ekonomija, zapošljavanje. „Želimo naprijed ka budućnosti. Hoćemo stabilnu Republiku Srpsku, zadovoljnog čovjeka u njoj. I po večerašnjoj posjećnosti u ovoj dvorani vjerujem da ćemo uspjeti“ ocjenio je Pavić i podsjetio da DNS želi konstitutivnost Srba u svim kantonima te da će DNS, poštovati koalicioni dogovor i dobiti premijersko mjesto.

Nosilac liste za NS RS Nedeljko Ćubrilović se zahvalio na podršci koju ima DNS. „Uradili smo kampanju po principima DNS-a, to je politika bez sukoba. Mi nismo stranka koja gaji svađalačku politiku. Želimo razgovarati i tražiti najbolja rješenja. Želimo da sedmog oktobra bude praznik demokratije i pokažite maksimalnu toleranciju, da možemo biti primjer svima“ rekao je Čubrilović.

U ime domaćina obratio se Boran Bosančić, predsjednik gradskog Izbornog štaba DNS Baljaluka te Dragutin Rodić, nosilac liste za Predstavnički dom PS BiH.
Predizbornoj tribini DNS u Banjaluci su prisustvovali i Željka Cvijanović, kandidat za predsjednika RS, potpredsjednica SNSD-a i Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a i kandidat za srpskog člana Predsjedništva.

BN TV