Малишана убио пијани комшија

Четворогодишњи дјечак Н. И. из Аљиновића, села петнаестак километара удаљеног од Нове Вароши у Србији, преминуо је у ноћи између сриједе и четвртка у Клиничком центру Србије од повреда задобијених у тешкој саобраћајној незгоди која се крајем прошле недјеље догодила у том селу на некатегорисаном путу.

Србија 04.10.2018 | 14:06
Малишана убио пијани комшија
Наиме, малишана је у четвртак 27. септембра на сеоском путу, у непосредној близини породичне куће, возилом ударио комшија З.Т. који је био у алкохолисаном стању.

Рјешењем Основног суда у Пријепољу возачу је одређен једномјесечни притвор.

Потпаролка Основног јавног тужилаштва у Пријепољу Јасминка Бошковић казала је да је до незгоде дошло крајем прошле седмице те да је у њој једно дијете задобило тешке повреде а да је возач који је изазвао незгоду био под дејством алкохола те да му је одређен притвор.

"У саобраћајној незгоди учествовало је моторно возило којим је управљао Нововарошанин З.Т. и дјечак стар четири године. Против возача аутомобила је поднијета кривична пријава за тешко дјело против безбједности јавног саобраћаја. Рјешењем Основног суда у Пријепољу возачу З.Т. је одређен једномјесечни протвор. Даљом истрагом биће утврђени сви детаљи везани за незгоду која је догодила", истакла је Бошковић.

Иначе, како сазнају "Вечерње новости", кобног дана дјечак је шетао сеоским друмом са мајком и још троје дјеце. У тренутку несреће малишан се налазио са једне стране пута док је његова мајка са осталом дјецом била са друге стране џаде наспрам њих.

Возило које је са леђа дошло ударило је малишана и одбацило га неколико метара поред пута. Љекари Хитне помоћи брзо су стигли на лице мјеста, међутим дјечак се у тренутку доласка љекарске екипе налазио у коми па је превезен право у Ужице, а затим даље за Београд. Посљедице које је задобио у незгоди биле су такве природе да љекари упркос свему што су учинили нису успели да спасу живот четворогодишњаку.

З.Т. је био кућни пријатељ са породицом настрадалог, одмах пошто је љекарска екипа одвезла малишана са мјеста незгоде он је покушао да изврши самобиство вјешањем, пишу Новости.

Извор: Новости

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Стоп Алкохол

04.10.2018 12:39

УБИЦЕ ЊЕГА САВЈЕСТ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мато

04.10.2018 15:02

Ма мозесе десит свакоме недај бозе таква ствар али пијан возити ту за мене нема опроста

ОДГОВОРИТЕ