Престижна награда за Бању Ковиљачу

Стручни колегијум 8. Бизнис конференције „СЕЕТ 2018" донео одлуку да, ове године, и то трећу годину заредом, признање Бранд Леадер Аwард 2018. прими Специјална болница за рехабилитацију Бања Ковиљача - у категорији Лидер у области унапређења здравственог и бањског туризма кроз изузетност у мултидисциплинарности садржаја и услуга највишег квалитета.

Србија 04.10.2018 | 12:04
Престижна награда за Бању Ковиљачу
Специјална болница за рехабилитацију Бања Ковиљача, на осмој Бизнис конференцији у Београду, туристичком тржишту Југо-источне Европе, представила је своју понуду. 

Директор Специјалне болнице Бања Ковиљача примаријус доктор Александар Јокић подсјетио је да та бања вијековима лијечи људе из читаве Европе од реуматских и других болести, а да је модерно вријеме донијело и нове трендове и стандарде. 



''Трећу годину Специјална болница за рехабилитацију Бања Ковиљача добија престижну награду и има одличне резултате. Здравствени туризам је најбрже растућа грана туризма и из године у годину расте број гостију и посјетилаца. Успјешно сарађујемо и са Министарством туризма Републике Српске и Министарством туризма кантона Тузла. Повећали смо број гостију у Бањи Ковиљачи, а с друге стране смо омогућили грађанима РС и кантона Тузла да могу да се лијече у нашој установи повољније него наши суграђани . Акција коју смо направили на обострано задовољство. Надам се да ће и у будућности сарадња бити успјешна'', казао је Јокић.

Бања Ковиљача поред надалеко чувеног и непревазиђеног љековитог блата и минералне воде клијентима и туристима нуди и обиље других садржаја, као и нових смјештајних капацитета. 

Осма Бизнис конференција "Туристичко тржиште Југоисточне Европе - СЕЕТ 2018" се одржава под институционалним покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Љубинка Јовић Иванова

04.10.2018 10:17

Дали имате програм за оболеле од Морбус Бехтер те колико кошта третман од 10 дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теодор Тодоровић

04.10.2018 11:43

Јел имате апарат за терапију ударни таласи и колико кошта ?

ОДГОВОРИТЕ