Prestižna nagrada za Banju Koviljaču

Stručni kolegijum 8. Biznis konferencije „SEET 2018" doneo odluku da, ove godine, i to treću godinu zaredom, priznanje Brand Leader Award 2018. primi Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača - u kategoriji Lider u oblasti unapređenja zdravstvenog i banjskog turizma kroz izuzetnost u multidisciplinarnosti sadržaja i usluga najvišeg kvaliteta.

Srbija 04.10.2018 | 12:04
Prestižna nagrada za Banju Koviljaču
Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača, na osmoj Biznis konferenciji u Beogradu, turističkom tržištu Jugo-istočne Evrope, predstavila je svoju ponudu. 

Direktor Specijalne bolnice Banja Koviljača primarijus doktor Aleksandar Jokić podsjetio je da ta banja vijekovima liječi ljude iz čitave Evrope od reumatskih i drugih bolesti, a da je moderno vrijeme donijelo i nove trendove i standarde. 



''Treću godinu Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača dobija prestižnu nagradu i ima odlične rezultate. Zdravstveni turizam je najbrže rastuća grana turizma i iz godine u godinu raste broj gostiju i posjetilaca. Uspješno sarađujemo i sa Ministarstvom turizma Republike Srpske i Ministarstvom turizma kantona Tuzla. Povećali smo broj gostiju u Banji Koviljači, a s druge strane smo omogućili građanima RS i kantona Tuzla da mogu da se liječe u našoj ustanovi povoljnije nego naši sugrađani . Akcija koju smo napravili na obostrano zadovoljstvo. Nadam se da će i u budućnosti saradnja biti uspješna'', kazao je Jokić.

Banja Koviljača pored nadaleko čuvenog i neprevaziđenog ljekovitog blata i mineralne vode klijentima i turistima nudi i obilje drugih sadržaja, kao i novih smještajnih kapaciteta. 

Osma Biznis konferencija "Turističko tržište Jugoistočne Evrope - SEET 2018" se održava pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ljubinka Jović Ivanova

04.10.2018 10:17

Dali imate program za obolele od Morbus Behter te koliko košta tretman od 10 dana.

ODGOVORITE
Name

Teodor Todorović

04.10.2018 11:43

Jel imate aparat za terapiju udarni talasi i koliko košta ?

ODGOVORITE