Клоп: Заслужили смо пораз!

Нема потребе да дижемо помпу! Менаџер Ливерпула Јирген Клоп рекао је да је његова екипа заслужено поражена у другом колу групе Ц Лиге шампиона од Наполија са 1:0.

Фудбал 04.10.2018 | 12:45
Клоп: Заслужили смо пораз!
Ливерпул је после победе над ПСЖ 3:2 поражен од Наполија голом Лоренца Инсињеа у 90. минуту утакмице.

"Пораз је заслужен, нема потребе да правимо помпу од тога. Имали смо своје неке моменте али превише често формација није била добра. Попуњавали смо погрешна места. Три везна играча, посао је био скоро немогућ", рекао је Клоп после пораза за БТ Спорт. 

Стратег "редса" је додао и да је његов тим изгубио смиреност и да је био немаран према лопти, након што се ништа није десило у првом полувремену. 

"Направили смо тактичку грешку пре гола, као када нам је Челси дао гол ове сезоне. Они су били као на точковима, атмосфера је била добра и дозволили смо им да то ураде. То је то, то је суштина утакмице", рекао је Клоп. 

Ово је уједно и први пут од 2012. године да играчи Ливерпула нису ниједном шутирали као оквиру гола, па Давид Оспина готово да није имао никаквог посла пред голом Наполија. 

Клоп каже да је разлог за то што су везни играчи његовог тима превише трчали са лоптом у ногама, а онда је губили. Криви себе и своје играче за пораз у групи која је сада отворена пошто Наполи има четири бода, Ливерпул и ПСЖ по три, а Звезда један.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар