Klop: Zaslužili smo poraz!

Nema potrebe da dižemo pompu! Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da je njegova ekipa zasluženo poražena u drugom kolu grupe C Lige šampiona od Napolija sa 1:0.

Fudbal 04.10.2018 | 12:45
Klop: Zaslužili smo poraz!
Liverpul je posle pobede nad PSŽ 3:2 poražen od Napolija golom Lorenca Insinjea u 90. minutu utakmice.

"Poraz je zaslužen, nema potrebe da pravimo pompu od toga. Imali smo svoje neke momente ali previše često formacija nije bila dobra. Popunjavali smo pogrešna mesta. Tri vezna igrača, posao je bio skoro nemoguć", rekao je Klop posle poraza za BT Sport. 

Strateg "redsa" je dodao i da je njegov tim izgubio smirenost i da je bio nemaran prema lopti, nakon što se ništa nije desilo u prvom poluvremenu. 

"Napravili smo taktičku grešku pre gola, kao kada nam je Čelsi dao gol ove sezone. Oni su bili kao na točkovima, atmosfera je bila dobra i dozvolili smo im da to urade. To je to, to je suština utakmice", rekao je Klop. 

Ovo je ujedno i prvi put od 2012. godine da igrači Liverpula nisu nijednom šutirali kao okviru gola, pa David Ospina gotovo da nije imao nikakvog posla pred golom Napolija. 

Klop kaže da je razlog za to što su vezni igrači njegovog tima previše trčali sa loptom u nogama, a onda je gubili. Krivi sebe i svoje igrače za poraz u grupi koja je sada otvorena pošto Napoli ima četiri boda, Liverpul i PSŽ po tri, a Zvezda jedan.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar