Капитен није издржао: Шта рећи после 6:1...?!

"Тотално су нас надиграли, али идемо даље!", порука је Вујадина Савића након убедљивог пораза Звезде у Паризу.

Фудбал 04.10.2018 | 11:15
Капитен није издржао: Шта рећи после 6:1...?!
Капитен црвено-белих Вујадин Савић се опоравио на време за меч у Паризу, али не и довољно да би издржао невероватан темпо који су задали играчи Томаса Тухела.

Савић је терен "Парка принчева" заменио столицом на клупи Црвене звезде већ на полувремену када је на семафору већ писало високо "4:0" за домаћина, а уместо њега је ушао Срђан Бабић који је урадио солидан посао упркос још два примљена гола...

"Осетио сам опет повреду, па сам зато изашао", рекао је штопер новинарима после меча, а потом говорио и о самој утакмици.

"Шта да кажем кад смо изгубили 6:1. Тотално су нас надиграли, али идемо даље... Пробали смо да испунимо тренерове замисли, али били су супериорнији. Стајали смо коректно до првог гола, али после су почели да нижу шансе".

Да ли је судија штитио Нејмара?

"Можда су били мало заштићени, али добро, није то ништа чудно када су у питању тако велики играчи", рекао је Савић кратко о фудбалеру који је показао класу с три гола ове вечери.

Извор: мондо.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Делија верни

04.10.2018 09:38

Људи моји играју спори Савић и Дегенек, а фудбалски бисер Бабић сједи наq клупи, из једног јединог разлога јер нема мочног тату иза себе!!!! Знам ја да је ПСГ пуно бољи о0д Звезде,али гдје је Срнић?...има ли грешки у спремању тактике за утакмицу ???Хоће ли ико реално речи Милојевићу да је ОВАЈ ПУТ погрешио у тактици и избору играча,као и на вјечитом дербију!!! Ако не говоримо истину , порази ће се понављати унедоглед !

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

04.10.2018 10:31

Ово је реалност звезде,цуј нејмар био застицен а испрдо се са њима најстрасније,они би њега и срусили ал не могу га стици,добро је да се ово десило да се играци звезде врате у реалност да виде гдје су они у односу на врхунски фудбал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарwилл

04.10.2018 10:52

Ништа то није страшно. Па и тај моћни ПСЖ је од Барселоне изгубио чини ми се исто са 6:1.

ОДГОВОРИТЕ