Kapiten nije izdržao: Šta reći posle 6:1...?!

"Totalno su nas nadigrali, ali idemo dalje!", poruka je Vujadina Savića nakon ubedljivog poraza Zvezde u Parizu.

Fudbal 04.10.2018 | 11:15
Kapiten nije izdržao: Šta reći posle 6:1...?!
Kapiten crveno-belih Vujadin Savić se oporavio na vreme za meč u Parizu, ali ne i dovoljno da bi izdržao neverovatan tempo koji su zadali igrači Tomasa Tuhela.

Savić je teren "Parka prinčeva" zamenio stolicom na klupi Crvene zvezde već na poluvremenu kada je na semaforu već pisalo visoko "4:0" za domaćina, a umesto njega je ušao Srđan Babić koji je uradio solidan posao uprkos još dva primljena gola...

"Osetio sam opet povredu, pa sam zato izašao", rekao je štoper novinarima posle meča, a potom govorio i o samoj utakmici.

"Šta da kažem kad smo izgubili 6:1. Totalno su nas nadigrali, ali idemo dalje... Probali smo da ispunimo trenerove zamisli, ali bili su superiorniji. Stajali smo korektno do prvog gola, ali posle su počeli da nižu šanse".

Da li je sudija štitio Nejmara?

"Možda su bili malo zaštićeni, ali dobro, nije to ništa čudno kada su u pitanju tako veliki igrači", rekao je Savić kratko o fudbaleru koji je pokazao klasu s tri gola ove večeri.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Delija verni

04.10.2018 09:38

Ljudi moji igraju spori Savić i Degenek, a fudbalski biser Babić sjedi naq klupi, iz jednog jedinog razloga jer nema močnog tatu iza sebe!!!! Znam ja da je PSG puno bolji o0d Zvezde,ali gdje je Srnić?...ima li greški u spremanju taktike za utakmicu ???Hoće li iko realno reči Milojeviću da je OVAJ PUT pogrešio u taktici i izboru igrača,kao i na vječitom derbiju!!! Ako ne govorimo istinu , porazi će se ponavljati unedogled !

ODGOVORITE
Name

A

04.10.2018 10:31

Ovo je realnost zvezde,cuj nejmar bio zasticen a isprdo se sa njima najstrasnije,oni bi njega i srusili al ne mogu ga stici,dobro je da se ovo desilo da se igraci zvezde vrate u realnost da vide gdje su oni u odnosu na vrhunski fudbal.

ODGOVORITE
Name

Darwill

04.10.2018 10:52

Ništa to nije strašno. Pa i taj moćni PSŽ je od Barselone izgubio čini mi se isto sa 6:1.

ODGOVORITE