Роналдо о "силовању": Савјест ми је мирна!

Један од најбољих фудбалера света Кристијано Роналдо одбацује било какве оптужбе о силовању извесне Катрин Мајорге пре десетак година у Лас Вегасу. "Силовање је одвратна ствар, ја нисам такав", каже Роналдо.

Фудбал 05.10.2018 | 12:00
Роналдо о "силовању": Савјест ми је мирна!
"Савест ми је мирна", изјавио је Португалац Кристијано Роналдо, фудбалер Јувантуса, одговарајући на оптужбе да је 2009. године у Лас Вегасу силовао хостесу Катрин Мајорге.

"Одлучно поричем оптужбе против мене. Силовање је одвратан злочин који је противи свему што сам ја и у шта верујем. Намеран сам у одлуци да своје име заштитим и сачувам га од прљавштина и одбијам да 'храним' медијски спектакл створен од људи који желе да се промовишу преко мене. Савест ми је мирна и у том стању, дакле мирно чекам резултате свих истрага", објавио је Роналдо на друштвеним мрежама.

Као што знате, Роналда је оптужила Кетрин Мајорга да је силовао 2009. године у Лас Вегасу и да јој је дао новац да ћути.

Она је немачком "Шпиглу" недавно испричала да је славни фудбалер силовао и да су јој његови адвокати платили да ником ништа не каже 375.000 долара.

Када је прича "пукла", његови адвокати су брже боље упутили тужбу немачким новинама, али уредници немачког медија и даље чврсто стоје иза ове приче, сматрајући је веродостојном.

"Тужићемо медији за моралну повреду. Ово је вероватно један од најозбиљних случајева угрожавања права у последњих неколико година", пише у изјави фудбалеровог адвоката Кристијана Шерца.

У интервјуу у којем је Мајорга потанко испричала шта јој је Роналдо радио те ноћи, она детаљно описује.

"Клекао је испред мене и рекао да је он 99 посто добар човек, али да не зна шта је са тим једним процентом. Годинама сам трпела менталну тортуру. Имала сам и суицидне мисли, јер сам пристала да се нагодим са њима. Они су чак унајмили и приватног детектива који ме је пратио, посматрао моју кући и прикупљао свакакве информације о мени, чак и број неплаћених казни за паркинг. Покушавали су на све начине да ме дискредитују, говорећи како посао хостесе није фин женски посао. У тој нагодби сам морала да потврдим да његово име никад нећу споменути ни свом терапеуту. Ипак, охрабрио ме је покрет #метоо, па сам одлучила да проговорим", рекла је Кетрин.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар