Жена мјесецима мртва у стану

У Београду у стану једне зграде у Пожешкој улици на Бановом брду 25. септембра пронађено је беживотно тијело М. Ф. у фази распадања.

Србија 03.10.2018 | 16:10
Жена мјесецима мртва у стану
Према првим информацијама, жена у позним годинама је преминула природном смрћу прије неколико мјесеци.

Несрећна М. Ф. живјела је самачким животом у свом стану на Бановом брду од када јој је муж преминуо прије скоро деценију. Према ријечима њених комшија, бака готово да није имала контакта са спољним свијетом.

– Није јој нико долазио нити је она контактирала са неким. Због тога нико од нас није примијетио да се нешто неуобичајено дешава, све док ходницима зграде није почео да се шири изузетно непријатан мирис – испричао је комшија преминуле старице.

Другим станарима је било чудно и то што већ неко вријеме нико не односи пошту из њеног сандучета. 

– Примијетили смо да се накупила пошта у њеном сандучету, па смо то повезали са непријатним мирисом и онда смо позвали полицију. Помислили смо на најгоре што се на крају испоставило да је истина – каже комшиница из улаза.

Припадници полиције праћени ватрогасцима изашли су на терен тог 25. септембра и затекли језиву сцену.

– Морали су прво да разваљују врата, а онда су надлежне службе затекле њен леш у поодмаклој фази распадања. Чула сам од комшија да је ту била неколико мјесеци, па су ватрогасци морали да је извлаче – додаје комшиница напомињући да баку из тог стана није лично познавала, и да ју је за све године колико ту живи видјела тек неколико пута у пролазу.

Стан у ком је М. Ф. живјела самачким животом је сада запечаћен, а комшије очекују да надлежне службе изврше дезинфекцију тог простора.

Како Блиц сазнаје, преминула старица је супруга једног српског позоришног и филмског глумца.

(Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

XXЛ

03.10.2018 16:29

ТУЗНО...ЈАДНИЦА ЈАДНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бду

03.10.2018 20:03

Браво за бризне комсије. Док не засмрдис нико те се не сјети. ццц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре За БДУ

04.10.2018 12:25

Браво за коментар! Бас тако. Данас је савјест људи на врло ниској разини.